LIMBURG ROCKS #048

limboPNG

Vanavond 26 april vanaf 19.00 uur weer een uurtje gevuld met de allerlekkurste pop- en rockmuziek van Limburgse bodem op LOES FM met DJ Marc Schneiders...!!

Met vanavond een aantal bloedje-nieuwe releases van Chinawhite, BlueMinded, Velosso, Benny Hitt en Storsky!! Daarnaast ook nog werk van DeWolff, Two Of a Kind en Marc Meesters...

Uiteraard ook weer de gebruikelijke items!
De LIMBO ROCKER komt van Rokkie uit Schinnen, , terwijl we in de categorie 'LIMBO's OVER DE GRENS' het nummer "Superhero" van Breaking The Chains (een project tegen misbruik van kinderen) draaien. De Limburgse gitaarvirtuoos Marcel Coenen levert hier een vette bijdrage aan bij.
We gaan 'TERUG IN DE TIJD' naar 1983 met de Sittardse vandalen van Vandale. Aangezien het morgen Koningsdag is, lijkt het wel redelijk gepast om "Wij Willen Willem" weer eens op de draaitafel te leggen!!

Tune in via de LOES FM website http://www.loesfm.nl/ (homepage aan de rechterkant van je scherm). Andere opties zijn via LOES-Radio op 106.9FM, digitaal radiokanaal 919 (Ziggo), glasvezelkanaal 365 (KPN).

LIMBURG, je zal er maar wonen..